Wpływ promieniowania UV na skórę
Dieta kapuściana polega na tym, że do jadłospisu codziennego dodaje się wielką ilość warzyw. Warzywa to nadzwyczaj bogate źródło witamin, mikroelementów, a nawet błonnika. Dzięki ich spożyciu, jelita się oczyszczają, nadwyżka kilogramów maleje i człowiek czuje się zdrowszy. Jest to dieta krótkotrwała ze względu na ubytki białka i wapnia, których człowiek także potrzebuje, a nie ma ich w warzywach – wypróbuj http://www.nasz-psycholog.pl. Newralgicznym daniem tej diety jest zupa zrobiona z warzyw, głównie kapusty włoskiej. Wolno ją jeść bez ograniczeń. Do tego trzeba popijać niemało mineralnej wody niegazowanej, nawet 2-3 litry dziennie. To, czego nie można, to jadać słodyczy ani cukru. Tak samo alkohol jest niedozwolny. Produkty zbożowe i mleczne można jeść dopiero w następnym etapie kuracji. Jest to w większości wypadków 5 dzień stosowania diety. Zaletą jej stosowania jest dostępność dla wszystkich ludzi, bardzo chwalona przez osoby zapracowane, nie mające czasu na jedzenie. Poza tym bogata jest w błonnik, który ma znaczne znaczenie dla odchudzania i zdrowia.
1. Przeglądaj
2. Czytaj dalej
3. Sprawdź tutaj
4. Odwiedź stronę
5. Kliknij dla szczegółów